12. avgusta 2022

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Navijalski pomnilnik DDR5

2 min read

Kingston FURY, igričarski oddelek podjetja Kingston Technology Company, Inc., vodilnega svetovnega proizvajalca pomnilniških izdelkov in tehnoloških rešitev, predstavlja nove pomnilniške module Kingston FURY™ Beast DDR5 RGB. Družina pomnilnikov Kingston FURY Beast se ponaša s prvim modulom DDR5, ki je presegel zmogljivost 10.000 MT/s, najnovejši pomnilniški moduli pa imajo izboljšane svetlobne učinke RGB z novo zasnovo hladilnih reber, ki zagotavlja svetlo in jasno osvetlitev.

Pomnilnik Kingston FURY Beast DDR5 RGB je popolna rešitev za prilagajanje sloga računalnikov, opremljenih s pomnilnikom DDR5 nove generacije. Certificiran za sisteme s standardom Intel® XMP 3.0 ter kvalificiran s strani vodilnih svetovnih proizvajalcev matičnih plošč1, pomnilnik Kingston FURY Beast DDR5 RGB uporabnikom omogoča samozavestno sestavljanje računalnikov. S programsko opremo Kingston FURY CTRL2 lahko uporabniki izbirajo med knjižnico prednastavljenih svetlobnih vzorcev in učinkov. Poleg tega lahko uporabniki prilagodijo gladke in živahne učinke osvetlitve RGB, da bo njihov računalnik popolnoma edinstven. Vsi pomnilniški moduli Kingston FURY Beast DDR5 RGB imajo vgrajeno patentirano tehnologijo Kingston FURY Infrared Sync™, ki svetlobne učinke sinhronizira z dogajanjem v računalniku.

Kingston FURY Beast DDR5 RGB je na voljo z moduli zmogljivosti od 4800 MT/s naprej, ki vključujejo Kingstonovo edinstveno tehnologijo Plug N Play, ki samodejno navije frekvenco pomnilnika, ne da bi zato morali izbrati navijalski profil. Na modulih zmogljivosti 5200 MT/s in hitrejši profili Intel XMP 3.0 omogočajo tudi zaklepanje delovne frekvence, časov zakasnitve in napetosti pomnilnika. Ne glede na to, ali ste izkušen igralec iger ali začetnik, vam pomnilnik Kingston FURY Beast DDR5 RGB omogoča, da maksimalno izkoristite svoje igre.

“Z veseljem smo dodali Kingston FURY Beast DDR5 RGB v našo družino pomnilniški modulov,” je dejala Iwona Zalewska, vodja oddelka pomnilnikov DRAM v Kingston EMEA, in dodala: “Zdaj lahko uporabniki, ki želijo zmogljivosti pomnilnika DDR5 in zabaven videz prilagodljive osvetlitve RGB, uživajo v obeh. Poleg tega lahko uporabniki z osebnim pridihom prilagajanja svetlobnih učinkov resnično prevzamejo celotno igralno izkušnjo v svoje roke.”

Pomnilnik Kingston FURY Beast DDR5 RGB je na voljo v posameznih modulih zmogljivosti 8 GB, 16 GB in 32GB ter v kompletih dveh modelov zmogljivosti do 64 GB s hitrostmi do 6000 MT/s. Podprt je z omejeno doživljenjsko garancijo in legendarno Kingstonovo zanesljivostjo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.