23. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

MBILLS podprl Fitbit Pay in Garmin Pay

2 min read

MBILLS, mlado fintech podjetje, kjer so prvi v Sloveniji uporabnikom ponudili rešitev mobilnega plačevanja, ki ni vezana na bančni račun ali operacijski sistem naprave, navdušuje s hitrim razvojem novih storitev. Lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki jo je podjetje kot izdajatelj uporabnikom ponudilo letos v juliju, so v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit. Funkcionalnosti plačevanja prek Fitbit Pay in Garmin Pay zaenkrat še ne omogočajo plačilne kartice drugih slovenskih izdajateljev, kar je jasen dokaz, da prav finteh podjetja s svojim agilnim pristopom znajo prisluhniti uporabnikom, držijo tempo razvoju digitalnega bančništva ter pri tem prav nič ne zaostajajo za konkurenco zunaj naših meja.

Plačevanje s pametnimi urami je v Sloveniji vedno bolj prisotno, saj uporabnikom ponuja hitro, varno in priročno plačevanje brez vpisa PIN kode v terminal POS, z uro pa lahko uporabnik opravi tudi dvig gotovine na najbližjem brezstičnem bankomatu – doma in v tujini. Na pametni uri je po vpisu kode naprave potrebno le še vklopiti plačevanje ter uro prisloniti na terminal. Hitro in enostavno. Kljub temu da so bili prvi uporabniki pametnih ur predvsem strastni športni navdušenci, pa se danes za njih odloča vse več ljudi, ki želijo s spremljanjem svojih vsakodnevnih navad vplivati na bolj zdrav življenjski slog. Varno plačevanje z napravo, ki jo ima uporabnik vedno na sebi, hitro postane nenadomestljivo. V podjetju MBILLS so tako prisluhnili svojim uporabnikom in brezplačni debetni kartici mBills Mastercard omogočili povezovanje in plačevanje prek Garmin Pay in Fitbit Pay.

»Zopet smo držali obljubo našim uporabnikom, ki sem jo z ekipo dal letos 30. junija, in kartici mBills Mastercard ponovno omogočili plačevanje z Garmin Pay, dodatno pa nadgradili možnost še za uporabnike naprav Fitbit. V MBILLS smo že pred več kot letom dni prvi v Sloveniji omogočili plačevanje z Garmin Pay v sodelovanju z zunanjim ponudnikom, zato smo se dobro zavedali, da je med Slovenci prisoten velik interes in afiniteta do plačevanja s pametnimi urami. Ne nazadnje smo od nekdaj veljali za športen narod. Uporabniki so že takrat v nas prepoznali zanesljivega partnerja, ki jim zaradi svojega agilnega pristopa storitve ponudi hitreje kot tradicionalne banke, varnost pa pri tem ostaja prioriteta,« je ob tem povedal mag. Primož Zupan, direktor podjetja MBILLS.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.