23. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Cat S62 Pro še vedno stavi na FLIR

2 min read

Cat je predstavil svoj novi paradni pametni telefon z možnostjo toplotnega slikanja, ki ima vgrajeno kamero Lepton družbe FLIR Systems z največjo možno ločljivostjo na trgu. Cat S62 Pro je ekskluzivno opremljen z najnovejšo toplotno tehnologijo FLIR. S kamero FLIR Lepton 3.5 in novo aplikacijo MyFLIR Pro telefon nudi izjemno štirikratno povečanje števila toplotnih slikovnih pik in edinstven nabor funkcij v aplikaciji. Nova programska oprema omogoča funkciji analize in poročanja, ki sta običajno na voljo pri dražjih, namenskih izdelkih za toplotno slikanje. Funkcije, kot so izoterma in opozorila za izotermo, kazalci najnižje in najvišje temperature ter izdelava poročil, ki so vključene v aplikacijo, predstavljajo samo majhen delež zmogljivih novih funkcij v aplikaciji MyFLIR Pro.

Cat S62 Pro odlikuje tudi izjemna vzdržljivost, je neverjetno odporen, saj dosega in presega stopnjo zaščite pred vdorom IP68 in ameriški vojaški standard Mil Spec 810H. Prestal je neizprosno testiranje, ki je vključevalo preskus padca z 1,8 metra na jeklo, številne padce na vsako stran in vogale telefona, obsežne preizkuse vodotesnosti, odpornosti proti umazaniji in prahu ter vzdržljivosti v ekstremnih temperaturah, poleg tega pa tudi teste z vibracijami in kotaljenjem. Tudi higiena ga ne moti – lahko ga celega potopite v vodo in umijete z milom ter razkužili ali ga obrišete z alkoholnimi robčki.

Kaj pa strojna oprema? 5,7-palčni zaslon polne visoke ločljivosti (z razmerjem stranic 18 : 9) in 6 GB delovnega pomnilnika ter 128 GB prostora za shranjevanje podatkov bi morali zadovoljiti tudi zahtevnejše uporabnike. Qualcomm mobilna platforma (Snapdragon 660) s sistemom Android 10 in zmogljivo baterijo (4000 mAh) naredijo Cat S62 Pro popoln poslovni telefon. Ta podpira funkcije Android Enterprise, vključno s programom Zero-touch.

Kameri pričakovano nista zadnji krik mode, a v dobrih svetlobnih pogojih 12 MP zadnja kamera Sony s senzorjem Dual Pixel ter 8 MP sprednja kamera ne razočarata.

Je pa odsotnost resnega konkurenta (z vidika toplotne kamere) razlog za zasoljeno ceno – prodajalci bodo za telefon želeli 649 evrov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.