16. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Galaxy XCover Pro

2 min read

Korejski Samsung je povil Galaxy XCover Pro, nov mobilnik, za katerega so prepričani, da je popolno združenje robustnosti in elegance. Galaxy XCover Pro tako vključuje napredne funkcije Samsung Galaxy pametnih telefonov, vključno z izjemnim zaslonom, dolgotrajno baterijo in varnostno platformo Samsung Knox. Poleg tega je naprava nadgrajena z edinstvenimi rešitvami partnerjev družbe Samsung, kot je na primer možnost uporabe radijske postaje za komuniciranje prek Microsoft Teams.

Za razliko od ostalih modnih telefonov je Galaxy XCover Pro optimiziran za možnosti uporabe v različnih okoljih, vključno s trgovino, proizvodnjo, zdravstvom in logistiko. Mobilnik je odporen na vodo in prah (IP68 standard), preživi padec iz višine do 1,5 m tudi brez zaščitnega ohišja in ima MIL-STD 810G certifikat za zanesljivo zaščito pred višino, vlago in drugimi ekstremnimi okoljskimi razmerami. Vgrajeno ima baterijo zmogljivosti 4050 mAh in vključuje pa možnost polnjenja s POGO polnilno postajo in je združljiva s polnilnimi postajami drugih proizvajalcev. Še več – v trenutkih, ko je potrebna še večja poraba energije, lahko baterijo zamenjate z rezervno.

Galaxy XCover Pro uporabnikom omogoča, da z dvema programirljivima tipkama prilagodijo svoje izkušnje. Uporabniki lahko na primer nastavijo, da enostavno, z dotikom odprejo optični bralnik, prižgejo luč ali vklopijo CRM aplikacijo, brez da bi odklenili zaslon ali iskali specifične aplikacije v menijih.

Galaxy XCover Pro nudi 16-centimetrski FHD+ brezkončni zaslon z izboljšanim zaznavanjem dotika, ki lahko deluje v vseh pogojih, vključno z dežjem ali snegom. Za uporabnike, ki delajo na terenu, je možno vključiti tudi način z uporabo rokavic ali funkcijo spremembe glasovnega sporočila v besedilo, ki omogoča enostavno sporočanje v realnem času brez dodatnih naporov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.