25. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Panasonicovi televizorji z odlično sliko

1 min read

Panasonic je razkril, da bodo njegovi televizorji OLED z letnico 2019 podpirali Netflix Calibrated Mode, način prikaza, ki konfigurira televizorje na enak način, kot ustvarjalci umerijo monitorje v postprodukciji, kar pomeni, da bo obdelava slike studijske kakovosti na voljo tudi v dnevnih sobah.

Panasonic in Netflix v okviru dolgoletnega sodelovanja ponujata razvedrilne vsebine najvišje možne kakovosti. Rezultat tega tesnega partnerstva so Panasonicovi televizorji OLED, ki bodo odslej omogočali predvajanje Netflixovih televizijskih oddaj in filmov v najbolj pristni obliki. Z eno samo menijsko nastavitvijo bodo Netflixovi naročniki lahko uživali v izvirnih barvah, natančnem dinamičnem kontrastu in pristnem gibanju – natančno tako, kot si je to zamislil ustvarjalec.

Netflix Calibrated Mode je na voljo za celotno Netflixovo ponudbo, vključno s televizijskimi serijami, dokumentarci, filmi itd. Televizorji, ki podpirajo Netflix Calibrated Mode so naslednji: serija GZ2000, serija GZ1500, serija GZ1000 in serija GZ950.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.