27. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Mobilno plačevanje na dom dostavljene hrane

1 min read

Spletni portal ehrana.si je posodobil mobilno različico strani za naročanje hrane na dom. Skupaj z aplikacijo Hal mBills, ki telefon s sistemom Android ali iOS, spremeni še v mobilno denarnico, omogoča najnaprednejši, trendovski način plačevanja dostavljene hrane. Ehrana.si je tako postala prvi slovenski portal, ki je omogočil tako naročilo kot plačilo dostavljenih dobrot prek mobilnega telefona.

»Za stranke to pomeni večjo možnost izbire in hitrejše prevzemanje hrane, manj stika z dostavljavci ter izogibanje težavam z nenehnim iskanjem drobiža. Predstavlja rešitev obstoječih izzivov na trgu in poskus hitrejšega razvoja tehnologije na področju plačevanja,« je ob tem dejal Anže Noč, vodja marketinga v ehrana.si.

V ehrana.si si obetajo vedno več konkurence pri naročanju hrane na dom, bolj kakovostno hrano in dostavne službe. Pričakujejo, da se bo odstotek naročil, oddanih preko spleta, še povečeval, saj naročanje s klicem v restavracijo že zdaj počasi izumira. Povečeval se bo tudi odstotek naročil plačanih preko spleta oziroma mobilne denarnice. V ehrana.si v prihodnje nameravajo s centralno logistično službo, po vzoru Deliveroo.co.uk, omogočiti dostavo hrane vsem ljubljanskim restavracijam.


»To je šele začetek velike zgodbe, saj tak način plačevanja postaja osnovni pogoj, ki ga mora vsak gostinec izpolniti, da se prilagodi sodobnim zahtevam svojih strank,« pa napoveduje Primož Zupan, direktor podjetja MBILLS.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.