20. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Korejski gigant Samsung je v Berlinu tik pred pričetkom sejma IFA 2016 predstavil novo pametno uro, tokrat poimenovano Gear S3. Ta združuje brezčasno podobo in najnovejšo mobilno tehnologijo, in tako predstavlja posrečen dodatek k vsaki zbirki ročnih ur.
Slika 2_Gear S3 classic
Na voljo bo v dveh drznih oblikah, ki ustrezata življenjskim slogom različnih uporabnikov: model Gear S3 frontier so navdihnili aktivni raziskovalci. Pridih trpežnosti in svežega, športnega videza mu daje trpežna zasnova, ki združuje stil in funkcionalnost. Frontier je zasnovan za uporabo ob vsaki priložnosti in v vsakem okolju, tako poslovnem kot zasebnem. Model Gear S3 classic pa je poosebljenje minimalističnega, elegantnega stila najbolj legendarnih časomerov. Zasnovan je bil z izjemnim posluhom za podrobnosti – velikost in oblika tega modela sta bili izbrani z namenom, da bi dosegli občutek doslednosti in uravnoteženosti, kakršnega dajejo skrbno oblikovane luksuzne ročne ure.
Slika 1_Gear S3 frontier
Gear S3 je plod obsežnega raziskovanja in dialoga s potrošniki, vodilnimi predstavniki panoge in strokovnjaki za ročne ure s celega sveta. Vsaka lastnost, od vrtljivega obroča do luksuznega sijaja in zaponk, je bila na novo zamišljena, da bi dajala vtis klasične ure.
Slika 3_Gear S3 classic_Lifestyle
Poleg elegantnega videza se lahko Gear S3 pohvali tudi s tem, da ustreza standardu vodoodpornosti IP68 in je tudi prvi model serije Gear, opremljen s steklom Corning Gorilla SR+, narejenim posebej za uporabo na nosljivih napravah, saj je še trše in odpornejše na praske, hkrati pa omogoča ostrejši prikaz slike.

Slika 5_Gear S3_Lifestyle

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.