25. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Spremljanje F1 malo drugače

1 min read

F1: Epson i MERCEDES AMG PETRONAS

Gostje ekipe prvakov v formuli 1, ekipe Mercedes, so bili na dirki v Silverstonu po zaslugi partnerja Epson in njegovih pametnih očal Moverio deležni edinstvene izkušnje nadgrajene resničnosti. VIP gostom dirke za Veliko nagrado Velike Britanije so očala prikazovala tudi popolno delo ekipe v garažah in v t. i. živčnem središču – na nadzornem pultu ob stezi.
Epson Moverio ocala

Pametna očala Moverio, ki so jih nosili gostje, so prikazovala vrsto naprednih vsebin o bolidih, voznikih, ekipi, dirkališču, vključno z video posnetki v živo, dogajanjem na družabnih omrežjih in dirkaško statistiko. S tem so gostitelji bistveno nadgradili tradicionalen ogled garaž, saj so se vsebine gostom v projicirani sliki velikega formata prikazovale neposredno pred očmi.

Image converted using ifftoany

Epsonova pametna očala Moverio nadaljujejo filozofijo proizvajalca o razvoju učinkovitih, kompaktnih in natančnih tehnologij, njihova raba pa je primerna na številnih področjih: v športu, proizvodnji, industriji zabave, zdravstvu in drugje. Očala Moverio uporabnikom omogočajo, da poleg okolice spremljajo tudi na leče projicirane vsebine.

F1: Epson i MERCEDES AMG PETRONAS

Na dirki v Silverstonu so si gostje tako lahko podrobno, v počasnem posnetku, ogledali delo mehanikov ob postanku v boksih ter vloge inženirjev na nadzornem pultu. Senzorji gibanja v očalih Moverio BT-200 so nosilcem omogočili upravljanje vsebin z gestami in prikaz številnih kontekstualnih vsebin, vključno s pogledom v drobovje bolida Mercedes F1 W07 Hybrid.

 

F1: Epson i MERCEDES AMG PETRONAS

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.