25. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Synology povil še usmerjevalnik

1 min read

Podjetje Synology je predstavilo svoj prvi usmerjevalnik, preproso poimenovan kar Synology Router RT1900ac. Gre za pošteno hiter brezžični usmerjevalnik, ki ga odlikujejo robustna povezljivost, napredna omrežna orodja, bogat nabor programskih dodatkov in uporabniku prijazno rokovanje. Namenjen je tako domačim kot poslovnim uporabnikom.

Synology Router RT1900ac

Synology Router RT1900ac poganja operacijski sistem Synology Router Manager (SRM), ki se ponaša s profesionalnimi omrežnimi orodji za primerno ceno. Kakovost storitve (QoS – Quality of Service) na nivoju aplikacij omogoča spremljanje in nadzor porabe pasovne širine, ne le za priključene naprave, temveč tudi za posamezne programe. Spletni filter in Starševski nadzor, ki sta opremljena s širokim seznamom neprimernih spletnih strani, lastnikom podjetij in staršem omogočata preprosto blokiranje tisočev spletnih strani z le nekaj kliki in ustvarjanje urnikov dostopa v omrežje povezanih naprav.

Uporabniški vmesnik, ki spominja na namizje, omogoča tekoč in intuitiven način upravljanja nastavitev omrežja in brezžičnih povezav. Poleg tega, pa aplikacija DS router, ki je namenjena uporabi na mobilnih napravah z operacijskim sistemom Android ali iOS, omogoča takojšen dostop in nadzor nad usmerjevalnikom Synology Router RT1900ac od koderkoli.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.