16. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Podvodna zabava

1 min read

V času poletnih počitnic oživijo tudi ideje, kako se kar najbolj zabavati ob in v vodi. Ali pa celo pod vodno gladino. Slovensko podjetje Maremico je z inovacijo po imenu Subglider poskrbelo, da bomo na podvodni svet lahko gledali s povsem drugačnimi očmi. Pripomoček za vodno zabavo Subglider namreč omogoča zabavno tridimenzionalno potovanje pod vodno gladino, izjemno vožnjo v vodi in cel kup drugih vragolij.

Subglider 2 Subglider 3

Subglider je pripomoček, ki omogoča plavanje, zavijanje in izvajanje različnih akrobacij pod vodno gladino ob pomoči vlečnega čolna. Sestavljen je iz dveh simetričnih plošč v obliki krila, ergonomsko obliko pa dopolnjuje odlična funkcionalnost. Plošči sta med seboj povezani z zglobom, ki omogoča vrtenje plošč okoli osi in s tem izjemno učinkovito upravljanje/zavijanje pod vodo.

Subglider 1

Ker se zabavni pripomoček Subglider uporablja pod vodo, mora uporabnik zadrževati sapo ter uravnavati ušesni pritisk. Tehnike drsenja pod vodo so številne, hitro jih osvojijo tako mlajši kot starejši uporabniki. Že z nežnimi gibi rok lahko opravimo osupljive podvodne akrobacije: obračanje okoli svoje osi, plavanje v vse smeri, hoja po dnu morja in še marsikaj drugega. Krmiljenje Subgliderja je enostavno in predstavlja zabavo začetnikom ter tistim, ki so že vešči podvodnih akrobacij. Nekaj vragolij, ki jih lahko počnemo s Subgliderjem, si lahko ogledamo na videoposnetku:

.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.