22. oktobra 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Bajsi, ki shrani vse

Synology je povil nov DiskStation. Model DS1515 je zmogljiv in razširljiv strežnik NAS, v katerega lahko vgradimo kar pet diskov. Namenjen je predvsem manjšim in srednje velikim podjetjem, saj ga odlikujejo visoke zmogljivosti in tem primerna cena.

Synology_DS1515

Opremljen je s štirijedrnim procesorjem in štirimi gigabitnimi mrežnimi vmesniki s podporo za nadomestni način delovanja in Link Aggregation. Hitrost zapisovanja podatkov dosega več kot 421 MB/s in 403 MB/s (branje/pisanje) z uporabo polja RAID5. Namenski koprocesor za kodiranje vsebin omogoča visoke hitrosti prenosa kodiranih podatkov, ki znašajo do 296 MB/s branja in 150 MB/s zapisovanja.

DS1515 podpira koncept Synology High Availability z zagotavljanjem redundance v primeru nepričakovanih napak v omrežju in omogoča enostaven prehod med strežniki v gruči. Podpora za pogone SSD še dodatno povečuje hitrost pretoka podatkov in niža ceno na gigabajt prenosa. Seveda tudi za upravljanje modela DS1515 skrbi programska oprema DiskStation Manager (DSM), eden najbolj naprednih in inovativnih operacijskih sistemov za strežnike NAS.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.