28. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

HTC z novim pristopom k fotografiji

1 min read

HTC RE je majhen ročni fotoaparat, ki na novo opredeljuje kategorijo kompaktnih fotoaparatov (point-and-shoot). Uporabniku namreč omogoča, da naravno in celostno zajame trenutek, skozi videoposnetek ali pa fotografijo, ne da bi mu karkoli stalo na poti.

HTC RE 2

RE se ponaša z inovativnim valjastim dizajnom, ki se udobno prilega roki, opremljen pa je z vgrajenim senzorjem za prijem, s pomočjo katerega se fotoaparat samodejno vklopi, ko ga primemo, tako da potrebe po gumbu za vklop ni več. Z dotikom sprožilca bomo naredili fotografijo, z daljšim pritiskom pa sprožili snemanje, zato nikoli več ne bomo zamudili trenutka zaradi preklapljanja med načini uporabe.

HTC RE fotoaparat

Fotoaparat RE se lahko pohvali z visoko ločljivostjo, senzorjem 16MP CMOS, zmožnostjo snemanja v polni visoki ločljivosti (1800 p), 146-stopinjskimi širokokotnimi lečami in možnostjo snemanja z upočasnitvijo ali časovnim zamikom. Aplikacija RE vključuje oddaljeno iskalo v živo, ki olajša iskanje popolnega kadra, saj uporabnik dogajanje v živo spremlja na zaslonu svojega mobilnega telefona. V prihodnje bo moč preko aplikacije RE, ki bo na voljo za sistema Android in iOS, tudi pretakanje video vsebin na YouTube v realnem času. Kopico različnih načinov uporabe pa že namiguje tudi ob predstavitvi bogat sistem dodatkov, ki se bo v prihodnjih mesecih še razširil.

HTC RE dodatki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.