19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Varen servis: nova storitev družbe Samsung

1 min read

Samsung je v Sloveniji uvedel storitev Varen servis, ki zagotavlja nemoteno servisiranje naprav, tudi ko morajo uporabniki ostati doma. Samsung storitve na daljavo, zahvaljujoč usposobljenim tehnikom, zagotavljajo hitrejše popravilo televizorjev in pametnih telefonov, sistem dostave od vrat do vrat pa omogoča varno brezkontaktno prevzemanje in dostavljanje naprav. Pri vseh napravah bo izvedena tudi dezinfekcija, kar zagotavlja še dodatni nivo varnosti, tako za uporabnike kot tudi Samsung zaposlene.

Po vzpostavitvi stika s Samsung podporo za uporabnike bodo morebitne težave s Samsung televizorji ali pametnimi telefoni hitro odpravljene, ne da bi zapustili svojo dnevno sobo. Z uporabo Smart Tutor aplikacije in s privolitvijo uporabnika bo Samsung tehnik oddaljeno dostopal do naprav, si jih ogledal in nadzoroval, medtem pa lahko uporabniki vse korake v živo spremljajo na zaslonu. Uporabnikom je tako na voljo pomoč pri vsakodnevnih dejavnostih, kot je na primer optimizacija računov in nastavitev ali posodabljanje programske opreme in aplikacij.

V primeru okvare televizorja ali pametnega telefona lahko uporabniki pokličejo službo za podporo uporabnikom in naročijo prevzem Samsung naprav kar na domu. Naprave bodo po opravljanjem servisu tudi dostavljene.

Vse naprave bodo dezinficirane pred in po servisu. To bo izvedeno z naprednimi napravami, ki oddajajo UV-C svetlobo, s katero bodo naprave dezinficirane, hkrati pa jih svetloba ne bo poškodovala.

Za več informacij o varnem servisu v Sloveniji obiščite www.samsung.com/si/varen-servis ali pokličite telefonsko številko 080 697 267.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.