24. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Začetniški NAS za 2020

1 min read

Synology je predstavil DiskStation DS120j, kompaktni strežnik NAS z eno režo za vgradnjo diska. DS120j je nadgradnja priljubljenega DS119j, ki se je izkazal za idealno začetno napravo za hrambo in zaščito digitalnih podatkov.

»Postavitev strežnika NAS DS120j je preprosta, uporabnikom pa omogoča varnostno kopiranje fotografij in video posnetkov, shranjenih na mobilnih napravah,« je izjavil Michael Wang, produktni vodja pri Synology Inc. in dodal: »DS120j je opemljen z bogatim naborom programov za upravljanje digitalnih podatkov. Vse skupaj pa je zapakirano v majhno ohišje, ki ne bo zasedalo veliko prostora na vaši pisalni mizi.«

DS120j poganja DiskStation Manager, stabilna platforma za upravljanje podatkov, ki omogoča varovanje podatkov in pomaga izboljšati delovno učinkovitost. Synology je prejel številna medijska priznanja, med drugim se ponaša z najvišjimi ocenami v deseti raziskavi TechTarget Quality Awards, ki jih je prejel za sisteme NAS srednjega razreda, in z izborom PCMag Business Choice Award, ki jo je prejel že šesto leto zapored.

Za več informacij o DS120j obiščite https://www.synology.com/en-global/products/DS120j

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.