19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Mokro brisanje in sesanje v enem

2 min read

Napredni sesalniki postajajo nepogrešljivi del sodobnih gospodinjstev. Eden takšnih pomočnikov je Philips SpeedPro Max Aqua, s katerim lahko poleg sesanja opravimo tudi mokro brisanje. Izpopolnjena 360° krtača je namreč zasnovana za hitrejše pobiranje prahu in umazanije – ne le iz sprednje ampak iz vseh strani ter ko sesalnik potegnemo nazaj k sebi. Tako čistočo dosežemo hitreje.

Na splošno so brezžični sesalniki zasnovani tako, da pobirajo prah samo iz sprednje strani, vendar je človeškov naravni instinkt, da pomika sesalnik naprej in nazaj. Zaradi tega je SpeedPro Max Aqua spretno zasnovan, da oponaša človeško obnašanje in pobira prah tudi, ko ga pomaknemo proti sebi. Tako hitreje opravimo s čiščenjem, saj v enem zamahu naprej in nazaj poberemo veliko več umazanije. Dodatno, trojni filtrirni sistem ujame vse drobne prašne delce, bakterije in alergene ter izpusti nazaj v prostor samo čist zrak. Sesanje je s tem načinom bolj učinkovito, udobno in pa tudi hitrejše.

SpeedPro Max Aqua lahko brez težav uporabljamo tudi pod nizkih pohištvom, saj se lahko popolnoma splošči na tla in tako nimamo težav s sesanjem skritih kotičkov pod posteljo. V primeru, da bi se kakšna umazanija želela skriti pred nami, pa so LED-lučke na sprednji strani krtače v pomoč pri odkrivanju priljubljenega skrivališča vseh prašnih delcev. Sesanje pod kavčem bo z lučkami dobilo novo dimenzijo.

Zmogljiva 25,2 V litij-ionska baterija zagotavlja do 75 minut uporabe, preden je potrebno sesalnik napolniti, na pametnem digitalnem zaslonu pa lahko spremljamo porabo in stanje baterije.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.