Najmanjši laserski 3LCD-projektor na svetu

Epsonov prvi prenosni laserski projektor je bil zasnovah za kar največjo prilagodljivost, oblika in uporabnost sta podrejeni zahtevam domačih uporabnikov. EF-100W/B je Epsonov najmanjši laserski projektor, saj njegova najdaljša stranica meri vsega 23 cm. Tehnologija 3LCD v navezi z laserskim virom svetlobe skrbi za projiciranje svetlih in živih barv.

Z uporabo laserskega vira svetlobe in vgradnjo hladilnega ter napajalnega sklopa ob rob naprave so Epsonovi inženirji razvili projektor kompaktnih mer, ki ga je moč postaviti v katerikoli položaj in z njim projicirati sliko. To uporabnikom zagotavlja večjo prilagodljivost, saj lahko sliko projicirajo na steno, strop ali tla. Projektor lahko prikaže sliko do diagonale 150 palcev (380 cm) in je idealna izbira za vse, ki imajo radi veliko sliko. Laserski vir svetlobe tudi v dnevni svetlobi zagotavlja svetlo in živobarvno sliko, uporabnikom pa ni treba zatemnjevati prostorov in ugašati luči, niti uporabiti platna. Popačeni sliki pa se uporabnik izogne z uporabo funkcije za samodejno prilagajanje nastavitev slike.

Projektor ne potrebuje vzdrževanja, življenjska doba laserskega vira svetlobe pa je do 20.000 ur. Uporabniki na ta način prihranijo pri vzdrževanju, saj lahko z njim deset let brezskrbno projicirajo vsebine.

Obliko, podrejeno prenosljivosti, projektor EF-100W/B dopolni z možnostjo hitre in enostavne namestitve. Uporabnik lahko zažene vodiča, ki mu pojasni, kako namestiti projektor, in predstavi ključne lastnosti. V pomoč pri upravljanju z uporabniku prijaznim uporabniškim vmesnikom je tudi daljinski upravljalnik. Poenostavljen je tudi dostop do vsebin, ki se nahajajo na telefonih, tablicah, DVD-predvajalnikih, igralnih konzolah ali prenosnih računalnikih – te se s projektorjem povežejo preko kabla HDMI. Podobno enostavno je tudi predvajanje pretočnih vsebin, saj lahko uporabnik naprave, kot so Amazon Fire TV, Google Chromecast, Roku ter Apple TV enostavno priklopi na zadnjo stran projektorja.

Prilagodljiva zasnova se pozna tudi na področju predvajanja zvoka, kjer ima uporabnik na voljo predvajanje zvoka preko vgrajenih zvočnikov, izhoda za slušalke ali pa pošiljanja zvoka po Bluetooth povezavi na drugo napravo (npr. zunanji zvočnik ali zvočno polico). Projektor premore tudi t. i. zvočni način, v katerem s sliko dopolni predvajanje zvočnih ritmov.

Projektor EF-100W/B je bil zasnovan za stilsko zavedne uporabnike. Projektor bele barve EF-100W premore srebrne vložke, medtem ko model EF-100B črno barvo razbija z bakreno obrobo. Oba modela premoreta zaobljene robove, minimalno število gumbov in kakovostno obdelavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.