23. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

IFA v Berlinu bo!

2 min read

Ob odpovedi številnih dogodkov doma in po svetu sem se kot majhen otrok razveselil novice, da eden mojih najbolj priljubljenih dogodkov, sejem potrošniške elektronike IFA v Berlinu, ki je na sporedu v začetku septembra, vendarle ostaja v koledarju. Ne le v koledarju, tudi v praksi ga bodo organizatorji uresničili. Pri tem pa so vendarle sprejeli nekaj nujnih omejitev. Tedenski dogodek bo skrajšan na tri dni (3. do 5. september), obisk pa bo mogoč le s povabilom.

IFA 2020 bo tako bržkone prva priložnost za industrijo potrošniške elektronike in gospodinjskih aparatov, da nove izdelke in storitve predstavi neposredno medijem in z njihovo pomočjo tudi potrošnikom in trgovcem. Dogodek prihaja tudi v odločilnem trenutku za blagovne znamke, proizvajalce in prodajalce, saj bo organiziran tik pred zanje najpomembnejšo nakupovalno sezono, ki se razteza od t. i. črnega petka in dne samskih do kibernetskega ponedeljka, božiča in ponovoletnih razprodaj.

Jens Heithecker, izvršni direktor IFA Berlin, je ob objavi novice, da sejem IFA 2020 bo, dejal: »Po vseh odpovedih dogodkov v preteklih mesecih naša industrija nujno potrebuje platformo, na kateri lahko pokaže svoje inovacije, da si lahko opomore in oživi. Obnova naše panoge se začne z IFA Berlin. Čeprav so bili virtualni dogodki koristni, so jim manjkale neposrednost, praktične izkušnje in človeške povezave, zaradi katerih so dogodki, kakršen je IFA Berlin, tako zelo uporabni.«

In še zelo dobra novica – o novostih s sejma vam bom poročal jeseni – v živo iz Berlina, saj sem eden izmed 800 povabljenih novinarjev s celega sveta!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.