25. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Zlato za brivnik

1 min read

Kaj ima vsak uspešen moški? “Hudo” žensko, denar, avto, uro … am, ne. Vsaj (delno) zlat brivnik. Pri Philipsu so decembra obeležili zanimiv jubilej – več kot 10 milijonov moških že uporablja Philipsove brivnike SensoTouch, največji ljubitelji teh naprav pa si lahko sedaj omislijo različico SensoTouch 3D Gold, katere ročaj je oplemeniten s 24-karatnim zlatom.
Philips SensoTouch 3D GOLD 1

Brivniki Philips SensoTouch 3D premorejo napredno tehnologijo britja, pri čemer svoje delo opravljajo nežno in zanesljivo. Za razliko od ostalih brivnikov te družine pa ima zlata različica (Gold) na ročaj ročno pritrjeno 24-karatno zlato. Sistem GyroFlex 3D se povsem prilagodi obrazu, brivne glave UltraTrack pa z le nekaj gibi odstranijo vse dlačice. Brivnik je primeren tako za suho, kot tudi za mokro britje in se s tem brez težav prilagodi uporabnikovim navadam glede britja odvečnih kocin. Poleg gladko obrite kože lahko poskrbimo tudi za eleganten videz brade z nastavkom za oblikovanje Beard Styler.

Philips SensoTouch 3D GOLD 2

Iz nepreverjenih virov sem izvedel tudi, da brivnik brez težav in nežno obrije celo moške testise. Gladko! Prava 3-v-1 naprava, torej, ki bo našo denarnico olajšala za skoraj štiri evrske stotake.

Philips SensoTouch 3D GOLD 3Philips SensoTouch 3D GOLD 4

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.