19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Telekom Slovenije odpira programske sheme

1 min read

Ob podaljšanju šolskih počitnic in izvajanju ostalih strožjih ukrepov za zajezitev širjenja virusa COVID-19 je Telekom Slovenije vsem svojim naročnikom televizije brezplačno nadgradil vse TV-programske sheme z otroškimi, dokumentarnimi, poljudnoznanstvenimi, filmskimi, športnimi in glasbenimi vsebinami. Dodatne TV-vsebine so naročnikom (zaenkrat) na voljo za 30 dni.

V vseh TV-programskih shemah je na voljo brezplačen dostop do TV-programov za otroke – Minimax, Jim Jam, Nickelodeon, Nick Jr, Nick Toons, Cartoon/TCM, Boomerang in Da Vinci Learning, za ljubitelje filmskih in zabavnih vsebin pa so v Telekomu Slovenije vsem naročnikom dodali TV-programe AMC, HGTV, TV 1000 in Epic drama.

V vseh TV-programskih shemah so na voljo dokumentarne in poljudnoznanstvene vsebine na programih CBS Reality, Outdoor, TravelXP, Discovery Channel, Animal Planet, Discovery TLC, Discovery ID xtra, Travel, Viasat History, Viasat Nature in Viasat Explore. Na voljo je tudi informativni program CNN.

Športne vsebine so dodatno na voljo na Eurosport 1, Eurosport 2 in Extreme TV. Ob tem Telekom Slovenije do konca novembra podaljšuje tudi promocijsko obdobje za športne programe ponudnika vsebin Arena Sport, ki bodo športnim navdušencem še naprej na voljo v vseh TV-programskih shemah. To so Arena Sport 1, Arena Sport 2 in Arena eSport.

Ljubiteljem glasbe so dodatno brezplačno na voljo priljubljeni glasbeni programi MTV, VH1, CLUB MTV, MTV HITS, MTV 90’s in MTV 80’s.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.