19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Sonyjevi tv-ji dobili aplikacijo Apple TV

1 min read

Sony je razveselil lastnike nekaterih dražjih modelov pametnih televizorjev. Ti sedaj lahko dostopajo do aplikacije Apple TV in uživajo v Apple TV+, kanalih Apple TV, novih in priljubljenih filmih ter prilagojenih priporočilih. Aplikacija Apple TV je na voljo v Evropi na Sonyjevih modelih serije XH90, kmalu pa bo predstavljena v več kot 100 drugih državah in regijah – vse, kar mora uporabnik storiti, je posodobitev programske opreme.

foto: Sony

Aplikacija Apple TV na enem mestu združuje vse načine ogleda oddaj in filmov in vključuje Apple TV+, novo storitev spletne video naročnine, kjer so na voljo originalne oddaje, filmi in dokumentarni filmi najbolj kreativnih pripovedovalcev zgodb, vključno z »The Morning Show«, »See«, »Defending Jacob«, »Ted Lasso«, »Greyhound«, »The Banker«, »Boys State« in »Beastie Boys Story«. Aplikacija Apple TV lastnikom omogoča tudi, da se naročijo na Apple TV kanale, ki si jih lahko ogledajo brez oglasov in na zahtevo neposredno v aplikaciji sami. V opcijo Family Sharing se lahko medtem vključi do šest družinskih članov, ki lahko do aplikacije dostopajo s svojim uporabniškim imenom in geslom Apple.

Na storitev Apple TV+ se sicer lahko naročijo tudi drugi uporabniki, in sicer v aplikaciji Apple TV na pametnih televizorjih Sony, iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac in drugih platformah, kar jih bo mesečno stalo slabih pet evrov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.