20. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Prepričljivi LUMIX S5

1 min read

Čeprav ga ni na sejmu IFA 2020, japonski velikan pridno inovira. Panasonicovega novinca iz kategorije brezrcalnih fotoaparatov polnega formata, model LUMIX S5, odlikuje izredna kakovost slike pri fotografiranju/snemanju video zapisa z visoko občutljivostjo in osupljivo mobilnostjo. LUMIX S5 premore CMOS-senzor polnega formata 24,2 megapikslov in 35 mm, ki se lahko pohvali s širokim dinamičnim razponom. LUMIX S5 prav tako sprejema tehnologijo Dual Native ISO, da bi dosegel raven ISO do 51.200.

Kot pionir hibridnih fotoaparatov brez zrcala Panasonic z novincem ni razočaral. Najnovejši član družine LUMIX S5 obvlada snemanja videa, saj ga je sposoben zajeti v ločljivosti 4K 60p ob 10-bitni barvni globini. Nova tehnologija odvajanja toplote omogoča stabilno dolgotrajno snemanje video zapisa.

LUMIX S5 se lahko pohvali z veliko hitrostjo in visoko natančnostjo pri fotografiranju in snemanju video zapisa, ki sta omogočeni z napredno tehnologijo globokega učenja, ki nudi odkrivanje vrste subjekta in delov, kot so človeško oko, obraz, glava in telo v realnem času.

Zahvaljujoč visoki energetski učinkovitosti in novi bateriji zmogljivosti 2200 mAh, lahko S5 posname okoli 470 slik ob prižganem zaslonu (ob izklopljenem pa kar 1500 fotografij). Premore dve reži za SD-kartici (UHS-IIx1 in UHS-I x1), 5 GHz/2.4 GHz Wi-Fi in povezavo Bluetooth 4.2.
Sistem brezrcalnega fotoaparata polnega formata LUMIX S serije uvaja L-Mount-sistem, da lahko uporabnikom ponudi raznovrstno ponudbo izdelkov podjetij Panasonic, Leica Camera in Sigma.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.