25. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

The Premiere je 4K laserski projektor

1 min read

Samsung Electronics je na virtualnem dogodku, imenovanem Neustavljivo življenje, predstavil 4K laserski projektor, poimenovan The Premiere, za katerega obljublja, da bo v domove uporabnikov vnesel pravo kinematografsko izkušnjo.

Na voljo bo v dveh različica LSP9T in LSP7T, ki se bosta razlikovala po diagonali prikazane slike (3,3 proti 3,0 metra). Oba modela podpirata 4K ločljivost slike. The Premiere LSP9T je prvi HDR10+ certificiran projektor s trojno lasersko tehnologijo in nudi revolucionarne podrobnosti kontrasta, ne glede na to, ali gre za temne ali svetle prizore, saj zmore do 2.800 ANSI-lumnov svetilnosti. Pametni projektor vključuje tudi Samsung Smart TV platformo, ki omogoča pretakanje vsebin izbranih partnerjev in zagotavlja mobilno povezljivost ter zrcaljenje zaslona.

The Premiere 4K laserski projektor ima vsestranski kompaktni dizajn, ki prihrani prostor in se odlično poda v vsako dnevno sobo. Zasnovan je tako, da ga je enostavno namestiti. The Premiere je projektor z ultra kratko projicirno razdaljo, zato ga lahko postavite tik pred steno. Vgrajene ima zmogljive zvočnike in zagotavlja Acoustic Beam prostorski zvok – tako boste lahko še bolj uživali v vaših najljubših vsebinah.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.