19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Galaksija se širi

2 min read

V Samsungu so očitno razvoj in proizvodnjo že prilagodili “pokoronskemu” času, saj so predstavili kar sedem novih mobilnih naprav. Najbolj zanimivi so seveda pametni mobilniki, in sicer Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra ter Galaxy Z Fold2.

Najzmogljivejša Note družina doslej glede na sporočilo za javnost premore zmogljivosti, primerljive z namiznim računalnikom. Galaxy Note20 Ultra je zasnovan za vse, ki želijo večjo zmogljivost in več produktivnosti, medtem ko Galaxy Note20 nagovarja uporabnike, ki želijo izkoristiti vsak trenutek svojega časa, bodisi za delo bodisi za igro. Oba v navezi z novim S Pen pisalom in Samsung Notes aplikacijo zagotavljata še boljšo uporabniško izkušnjo. Nova funkcija S Pen pisala, imenovana Anywhere actions, omogoča lažjo navigacijo – npr., če se želite vrniti na začetni zaslon ali narediti posnetek zaslona, preprosto premaknete roko s S Pen pisalom.

Samsung Notes aplikacija nudi lažje zajemanje, urejanje in skupno rabo idej na pametnem telefonu, tabličnem računalniku ali osebnem računalniku z Windows 10 operacijskim sistemom. Nudi tudi funkcije samodejnega shranjevanja in sinhronizacije, zato nikoli več ne boste izgubili svojih dokumentov. Z delom boste lahko preprosto nadaljevali tudi iz druge naprave. Samsung Notes tudi samodejno pretvori vaš rokopis v digitalno pisavo. Omogočanje povratnih informacij na dokumente na poti bo s Samsung Note še enostavnejše, saj vam zagotavlja urejanje in označevanje PDF-jev ali Microsoft PowerPoint prezentacij. Z novo možnostjo snemanja zvoka med zapisovanjem besed boste lahko z enostavnim klikom na besedo prevrteli zvočni posnetek na trenutek, ko ste zapisali besedo. Vse svoje zapiske boste pa tudi enostavno organizirali z novim intuitivnim upravljanjem map.

Galaxy Note20 Ultra ima vgrajen odličen AMOLED zaslon s 120 Hz osveževanjem, kar zagotavlja izjemne vizualne izkušnje. Zaslon se samodejno prilagaja vsebini, ki si jo ogledujete, in tako podaljša življenjsko dobo baterije. Ta zagotavlja dovolj energije za ves dan in nudi možnost super hitrega polnjenja, ki omogoča, da se baterija napolni za več kot polovico v samo 30 minutah.

Galaxy Note20 Ultra pametni telefon vključuje tudi UWB zmogljivosti, kar z Nearby Share funkcijo zagotavlja novo raven hitre in enostavne skupne rabe. Galaxy Note20 Ultra enostavno usmerimo proti drugi UWB Galaxy napravi, Nearby Share funkcija bo samodejno zaznala naprave v bližini in predlagala deljenje vsebin. UWB funkcionalnost vam bo v prihodnosti skupaj z združeno resničnostjo pomagala najti stvari ali odkleniti vrata vašega doma z digitalnim ključem.

Cene so, pričakovano, navite. Galaxy Note20 za mobilna omrežja LTE bo stal od 950 evrov dalje, medtem ko bo Galaxy Note20 Ultra, sposoben komunikacije v omrežjih 5G, v najdražji različici veljal kar 1400 evrov. Prodaja v Sloveniji se začne 21. avgusta.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.