Market Trends daje vpogled v potrošniške trende

Mastercard je danes predstavil interaktivno platformo Market Trends (tržni trendi), ki ponuja celovit vpogled v plačila, omogoča konkurenčno obveščanje in razkriva panožne trende za banke in finančne institucije širom Evrope. Platforma Mastercard Market Trends omogoča enoten dostop do zbirke zanesljivih podatkov, ki vključujejo analizo več tisoč kartic na 34 trgih, pionirske vpoglede v odprto bančništvo, Blockchain in druge trende, študije 22 najpomembnejših finančno-tehnoloških podjetij in še mnogo več.

Pet najpomembnejših značilnosti Mastercard Market Trends obsega:
• Ocena trga: enostavno dostopna poročila za 34 trgov v EU s podatki o družbeno-ekonomskih, plačilnih in digitalnih ključnih kazalnikih uspešnosti (KPI), zbranih na lokalni ravni.
• Primerjava kartic: možnost filtriranja in primerjalne analize kartic različnih izdajateljev za pomoč pri razumevanju trenutnega evropskega konkurenčnega okolja. Primerjava kartic vključuje tudi pregled ključnih kazalnikov na lokalni ravni.
• Izkušnje na področju digitalnega plačevanja: analiza vodilnih svetovnih finančno-tehnoloških podjetij in najboljših praks za pomoč pri določanju strategij v nenehno spreminjajočem se plačilnem okolju, kot so primeri uporabe in profili podjetij.
• Potrošniške raziskave: dostop do raziskav, naročenih s strani podjetja Mastercard, na svetovni in regionalni ravni za vpogled v širok razpon tematik.
• Panožni vpogled: dostop do naše zbirke videoposnetkov, študij in pionirskih vpogledov v tehnološke trende, ki oblikujejo panogo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.