26. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Trojica Philips ActionFit

1 min read

Philips ima nov trojček športnih slušalk. Šporni navdušenci, ki jih ob vsakodnevnih vadbah spremlja glasbena spremljava, si lahko za dva evrska stotaka omislijo profesionalne vodotesne brezžične slušalke TAST702. Izmenljivi ušesni čepki na račun mehkih gumiranih stabilizatorjev prinašajo udobje in se odlično prilegajo ušesu hkrati pa zagotavljajo odlično pasivno protihrupno izolacijo. Upravljanje je mogoče s preprostim dotikom, med uporabo lahko izbiramo med glasbo in klici. Zvok je zaradi 6-milimetrske akustične enote iz neodima natančno reproduciran, slušalke se lahko samodejno povežejo z bližnjimi napravami Bluetooth. Ob predvajanju najljubših skladb bo poslušanje trajalo do 6 ur, s polnilno torbico pa se uživanje ob glasbi lahko podaljša na kar 18 ur. Posebnost polnilne torbice je tudi v tem, da med polnjenjem slušalk omogoča UV-čiščenje le-teh.

Znatno cenejše so slušalke Philips ActionFit TASN503, ki se ponašajo s posebnim merilnikom srčnega utripa. Ta pri vsakem treningu zagotavlja doseganje najboljših rezultatov. Vodoodporne brezžične ušesne športne slušalke obljubljajo 6-urno avtonomijo, s pomočjo hitrega polnjenja pa se športna aktivnosti lahko podaljša še za dodatno uro.

Športnim navdušencem, ki imajo raje “klasiko”, pa je namenjen model TASH402. Te nadušesne športne slušalke zagotavljajo kar 20-
urno predvajanje glasbe. Hladilne ušesne blazinice preprečujejo vroč občutek na ušesih, ne glede na intenzivnost treninga. Odporne so na škropljenje in potenje. Cena? Slabih 70 evrov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.