19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Nova A1 Alpha mobilnika

1 min read

A1 Slovenija po vzoru avstrijske matere in hrvaške hčere tudi v Sloveniji ponuja sveža telefona serije A1 Alpha. Opremljena sta z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja en evro v boju proti pandemiji COVID-19.

Za odlično kakovost fotografij in video posnetkov poskrbi kamera z ločljivostjo 48 milijonov točk, dolgo in zanesljivo delovanje pa zagotavlja baterija velikosti 4000 mAh. Telefona A1 Alpha 20 v zeleni ali krom izvedbi se bodo razveselili vsi, ki iščejo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo ter brezhibno delovanje. Telefon A1 Alpha 20+ v črni ali beli verziji pa z dodatno ojačano zmogljivostjo in stilsko dovršenostjo uresničuje še tako visoke zahteve uporabnikov in jim dovoljuje popolno izkušnjo današnjega digitalnega življenjskega sloga. Model A1 Alpha bo na voljo že od 1 EUR naprej ob enkratnem plačilu, A1 Alpha 20+ pa od 1 EUR na mesec naprej.
A1 z novo generacijo pametnih telefonov lastne blagovne znamke uporabnikom ponuja zmogljivost in zanesljivost, od vsakega prodanega modela pa prispeva 1 EUR Mednarodni zvezi društev rdečega križa in rdečega polmeseca (IFRC) za pomoč pri blaženju posledic pandemije.


Več informacij o novi seriji pametnih telefonov A1 Alpha: https://www.a1.si/a1-alpha

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.