19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

ISL Online nagrajen

1 min read

ISL Online, programsko opremo slovenskega visoko-tehnološkega podjetja XLAB, ki omogoča varne storitve oddaljene podpore, je največja IT revija v Evropi, nemški c’t magazine, ocenila z odlično oceno. V neodvisnem testu si je program ISL Online prislužil najvišje ocene za enostavnost uporabe, učinkovito povezovanje in funkcije upravljanja.

“Vzpostavljanje povezave in delovanje programa je enostavno ter razpon funkcij prepričljiv. ISL Online olajša delo uporabniku, ki išče oddaljeno pomoč,” je izpostavil avtor članka v c’t magazine, Jan Schüßler.

Upoštevajoč stroge kriterije je bilo izbranih osem programskih oprem za dostop do oddaljenih računalnikov (med njimi tudi TeamViever in AnyDesk), ki so jih nato testirali strokovnjaki pri reviji c’t magazine. ISL Online je bil edini ocenjen z odlično oceno v obeh kategorijah: enostavnost uporabe za oddaljene stranke in razpon funkcij.

ISL Online, ki ga uporabljajo tudi Konica Minolta, Canon, Telekom Slovenije in Avast, ponuja IT strokovnjakom in računalniškim tehnikom po vsem svetu zanesljivo in varno programsko opremo za podporo na daljavo in oddaljen dostop. S pomočjo ISL Online lahko računalniški tehniki na daljavo in v hipu rešijo vsakršno tehnično težavo ter zagotavljajo posodobitve potrebne za brezhibno delovanje informacijske infrastrukture. Na ta način lahko strankam zagotavljajo učinkovito in neprekinjeno storitev.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.