20. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Kingston DC1000B M.2 NVMe za podatkovne centre

2 min read

Kingston je danes predstavil nov pogon SSD za rabo v podatkovnih centrih. Model DC1000B M.2 NVMe je idealen za rabo v strežnikih z enim ali dvema vmesnikoma M.2 NVMe, ki omogočata tudi zagon sistema s pogona SSD. Tako se ohrani prosta 2,5-palčna mesta za dodatne pogone, ki predvsem hranijo podatke. Pogon DC1000B je na voljo v različici 2280 in vsebuje tudi rešitev, ki skrbi, da ob izpadu napajanja ne pride do izgube podatkov. Trpežnost pogona je zasnovana za dolgo življenjsko dobo, saj pogon dosega 0,5DWPD. Kingston DC1000B odlikujejo tudi izjemne zmogljivosti, dosega namreč hitrosti pisanja podatkov do 3,2 GB/s in 205K IOPS, pri čemer je zasnovan kot zagonski pogon in pospešuje tudi delovanje aplikacij.

DC1000B je visoko zmogljiv M.2 (2280) NVMe pogon SSD, ki uporablja najnovejši Gen 3.0 x 4 PCIe vmesnik. Vgrajene ima pomnilniške celice 3D TLC NAND. DC1000B podatkovnim centrom nudi cenovno učinkovito rešitev, zagonski pogon SSD, ki je zasnovan za strežniško rabo. Pogon je idealen za rabo v visoko zmogljivih strežnikih, kjer pride do izraza hitrost, ki jo omogoča vodilo M.2. Ta SSD pa ima še dodatno prednost – zaščito pred izgubo podatkov ob morebitni izgubi napajanja (PLP). DC1000B je zasnovan za nudenje stalno visokih zmogljivosti in izjemno odzivnost (nizka latenca), ki jih klasični pogoni SSD niso sposobni dosegati.

Pogon DC1000B je na voljo v različicah z 240 in 480 GB kapacitete, proizvajalec pa zagotavlja omejeno petletno garancijo, brezplačno tehnično podporo in legendarno zanesljivost delovanja, po kateri slovi blagovna znamka Kingston. Za več informacij obiščite kingston.com.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.