26. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Partner varnostnih kamer

2 min read

Synology je nadgradil svojo ponudbo naprav, namenjeni upravljanju nadzornih kamer. Novi omrežni video snemalnik DVA3219 je lokalna rešitev za nadzor, ki zagotavlja natančno odkrivanje dogodkov s pomočjo video nadzora in tehnologije poglobljenega učenja. Poleg tega pa omogoča minimalni vpliv okolja. DVA3219 je opremljen z grafičnim procesorjem NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, ki omogoča hkratno analizo štirih video posnetkov v realnem času in spremljanje do 32 video posnetkov hkrati.

Odlika omenjene Synology rešitev je v tem, da brez dodatnih stroškov licenciranja uporabnikom nudi celoten sklop funkcij video analitike – štetje ljudi, odkrivanje vdorov, prepoznavanje območij brez mirovanja (npr. gibanje vej dreves v vetru) in zaznavanje gibanja v izbranih delih posnetka (ang. Deep Motion Detection), hkrati pa prinaša pravico do posodobitev v celotnem življenjskem obdobju rešitve Surveillance Station.

V škatlici z oznako DVA3219 je vgrajen štirijedrni procesor takta 2,1 GHz procesor in 4 GB pomnilnika DDR4 (ta je razširljiv na 32 GB). Za odlično pretočnost skrbijo kar štirje mrežni vhodi (RJ-45) z zmogljivostjo 1 GbE ter možnostjo nadomestnega delovanja in podporo za funkcijo združevanja pasovne širine (ang. Link Aggregation).

Komur štiri mesta za diske ne zadostujejo, jih lahko razširi z nakupom razširitvene enote Synology DX517, ki skupno zmogljivost poveča do 14 diskov. Sistem DVA3219 je sicer združljiv z več kot 7.100 modeli kamer več kot stotih priznanih proizvajalcev. Vključenih je 8 licenc za kamere, module I/O, nadzornike dostopa ali blagajne.

Za več informacij o DVA3219 obiščite spletno stran https://www.synology.com/products/DVA3219

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.