18. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

DiskStation DS2419+

2 min read

Synology Inc. je predstavil DiskStation DS2419+, namizni strežnik NAS s kar ducat (beri: 12) režami za diske, ki omogoča majhnim in srednje velikim podjetjem obdelavo večjih količin podatkov. Naprava bo v veliko pomoč IT-skrbnikom, ki se bodo z njeno pomočjo lažje spopadali z vse večjimi količinami podatkov, ki nastajajo v rastočih podjetjih.

Bistvene novosti DS2419+ vključujejo:
• Velik in skalabilen prostor za hrambo podatkov, ki se lahko primerja s strežniki, ki so namenjeni vgradnji v komunikacijske omare: DS2419+ z 12 režami za diske prinaša velikanski prostor za hrambo, ki se lahko primerja s strežniki, višine 2U, ki so namenjeni vgradnji. Z dodatno razširitveno enoto DX1215 pa lahko prostor za hrambo še dodatno razširite na skupno kapaciteto 336 TB.
• Štirijedrni procesor in spomin DDR4, ki je razširljiv na 32GB: 2.1 GHz štirijedrni procesor bo z lahkoto opravil različne naloge hrambe podatkov, vgrajeni spomin 4GB DDR4 SODIMM pa boste lahko nadgradili do 32GB.
• Reža PCIe 3.0 podpira vgradnjo dodatnega vmesnika NIC ali M.2 NVMe/SATA SSD M2D18: uporabniki lahko izberejo različne dodatne možnosti, odvisno od scenarijev uporabe. Poleg štirih vgrajenih vrat 1GbE je na voljo tudi opcijska kartica omrežnega vmesnika, ki omogoča povečanje prepustnosti omrežja na 1.700 Mb/s. Za povečanje naključnih IOPS zmogljivosti je na voljo tudi M.2 NVMe / SATA SSD vmesnik M2D18.
• Napredni datotečni sistem Btrfs omogoča 65.000 posnetkov stanja na nivoju sistema in 1.024 posnetkov stanja za vsako deljeno mapo: po zaslugi datotečnega sistema Btrfs, DS2419 + podpira vrhunsko tehnologijo za izdelavo posnetkov stanja. Sistem ponuja zaščito podatkov v deljenih mapah, ki jo je mogoče načrtovati z urniki in deluje skoraj v realnem času. Virtualni računalniki in iSCSI LUNi tako ostajajo varni in dosegljivi tudi v primeru nesreč.

DS2419+ poganja DiskStation Manager, napreden in intuitiven operacijski sistem za strežnike NAS Synology. Opremljen je s širokim naborom aplikacij, ki podjetjem pomagajo izdatno povečati varnost podatkov in delovno učinkovitost. Synology je prejel tudi številne medijske nagrade. Med drugim se ponaša z najvišjimi ocenami v deseti raziskavi TechTarget Quality Awards, ki jih je prejel za sisteme NAS srednjega razreda, in z izborom PCMag Readers’ Choice Award, ki jo je prejel že osmo leto zapored.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.