24. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Logitechova črka G

1 min read

G je igričarska črka, saj označuje angleško besedo gaming. Tega se zelo dobro zavedajo tudi pri Logitechu, kjer že “od nekdaj” nudijo vrsto boljših izdelkov s področja igričarske periferije. Tem se danes pridružila še brezžična igričarska miška G PRO s tehnologijo Logitech G LIGHTSPEED.

Miška Logitech G PRO je namenjena profesionalnim igralcem, saj ponaša s senzorjem Logitech G HERO (High Efficiency Rated Optical) 16K nove generacije, ki ji zagotavlja kar najvišjo možno hitrost, natančnost in odzivnost. Brezžična miška G PRO je zasnovana tako, da je s svojimi 80g izjemno lahka, vendar vseeno neverjetno močna. Ta močna in lahka konstrukcija je posledica 1 mm tanke stene edinstveno oblikovanega endoskeleta, ki je pravi strojni dosežek. Brezžična miška PRO je združljiva s sistemom za brezžično polnjenje Logitech G POWERPLAY, ki zagotavlja neskončno polnjenje in igranje. Miško je več kot 2 leti razvijalo več sto inženirjev v sodelovanju z več kot 50 profesionalnimi igralci. V navezi s brezžičnim USB-sprejemnikom LIGHTSPEED brezžična miška omogoča igralno izkušnjo brez zamika, saj je odzivni čas vsega milisekundo, torej jo odlikuje neverjetna odzivnost in zanesljivost, ki sta tako iskani in cenjeni na turnirski ravni.

Ko smo že pri ceni: bržkone najboljša igričarska miška ta hip bo naprodaj še ta mesec. Trgovci bodo zanjo želeli 149 evrov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.