Igričarski kocki iz Lenova

Igričarski računalnik v 19-litrski škatli? Zakaj pa ne. Vsaj meni sta nova stroja po imenu Lenovo Legion C730 in C530 noro všeč, saj prinašata nekaj svežine v segment igričarskih strojev. Pa še pošten ročaj imata, da ju mimogrede lahko odnesemo na naslednji lan-party.

Prilagodljivo osvetlitev RGB, ki pozna “vse” barve, je moč prilagoditi slehernemu okusu (pa tudi izklopiti). In kaj se skriva v namiznih škatlicah?

Model Legion C730 je opremljen z do Core i7 osme generacije, do 32 GB pomnilnika DDR4 (opcijsko so na voljo naviti Corsairjevi pomnilniki) ter pregrešno hiter 512 GB M.2 PCIe pogon SSD ali celo 16 GB bliskoviti pomnilnik Intel Optane. Da bomo imeli kam shraniti vse igre in video posnetke, poskrbi pa 2 TB diskov. Da prenovljeni in precej učinkoviti sistem hlajenja ne bi pregorel, je kompromis sprejet pri grafični kartici. A tudi NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB je danes kos večini iger – vsaj dokler ne pretiravamo z ločljivostjo – 1080p in tekoče igranje pa zadošča večini igričarjev.

Nadvse všeč mi je tudi premišljena zasnova ohišja, saj ga uporabnik lahko odpre brez orodja in enostavno nadgradi posamezne komponente.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.