20. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Nokia 2 z dvodnevno avtonomijo

1 min read

HMD Global, dom telefonov Nokia, je v Indiji predstavil pametni telefon Nokia 2. Njegov največji adut je zmogljiva baterija, ki ob kapaciteti 4100 mAh zlahka nudi dvodnevno avtonomijo delovanja, manj zahtevni uporabniki pa lahko računajo še na kak dan več. Baterija pa vseeno ne zasenči zmogljivosti telefona. Procesor Qualcomm Snapdragon, 5-palčni zaslon in najnovejši operacijski sistem Android v telefonu za 99 evrov delujejo prepričljivo.

Ohišje je izdelano iz enega samega kosa aluminija, medtem ko je se zaščita zaslona Corning® Gorilla® Glass dopolnjuje z izrezanim polikarbonatom na hrbtni strani, kar zagotavlja dober občutek ob držanju v roki in odpornost na praske ter padce.

Nokia 2 s fotoaparatom ločljivosti osmih milijonov slikovnih pik, ki omogoča samostojno ostrenje, zagotavlja ostre in jasne posnetke. S sprednjo kamero ločljivosti pet milijonov slikovnih točk pa se lahko posnamejo trenutki iz kateregakoli kota. Prav tako imajo uporabniki na voljo vedno dodaten prostor za shranjevanje svojih spominov, in sicer režo za pomnilniško kartico in neomejeno možnost nalaganja fotografij ter videjev na Google Photos.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.