25. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

A1 za podjetnike

2 min read

A1 Slovenija je prisluhnil tudi poslovnim uporabnikom. S celovito ponudbo za majhna podjetja tem sedaj ponuja to, kar najbolj potrebujejo za uspešno poslovanje – zanesljive komunikacijske storitve po privlačni ceni. Majhna podjetja od sedaj dalje lahko že za manj kot 35 EUR mesečno združijo internet, fiksno in mobilno telefonijo ter brez mesečne naročnine souporabljajo dodatno mobilno številko.

Malce grenkejši priokus pusti le drobni tisk, ki akcijsko naročnino na mobilni paket A1 Svobodni 40 GB in fiksni paket A1 Podjetnik Plus zagotavlja le 12 mesecev. V drugem letu tako strošek poskoči znatno nad prej ugodnih 34,48€ mesečno (brez DDV) in znaša 51,48€ (+DDV).

So pa poslovne komunikacije v Sloveniji še vedno relativno zelo ugodne. Omenjena ponudba poleg stacionarnega interneta (15/1 Mbit v primeru xDSL in 20/20 Mbit na optiki), dveh stacionarnih telefonskih številk, vključuje še neomejene mobilne klice, sporočila SMS in MMS tako v Sloveniji kot v državah EU/EEA in kar 40 GB prenosa podatkov v Sloveniji, od katerih lahko uporabniki 8 GB porabijo v državah EU/EEA. Za mednarodno poslovanje paket A1 Svobodni 40 GB vključuje tudi 100 minut in 100 sporočil SMS za gostovanja v Srbiji in Makedoniji ter 100 minut mednarodnih klicev iz Slovenije v države EU/EEA. Vse količine za Slovenijo in države EU/EEA bodo podjetniki lahko tudi delili z dodatno mobilno številko za souporabo, ki jo ob tej priložnosti prejmejo brez mesečne naročnine.

Ob 24-mesečni vezavi na paketa A1 Svobodni 40 GB in A1 Podjetnik Plus bodo majhna podjetja lahko tudi 6 mesecev brezplačno uporabljala storitev Office 365 Business Essentials ter imela eno leto brezplačno registrirano domeno z 10 elektronskimi predali in 1 GB spletnega prostora.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.