Video nadzor 8.1

Številka spominja na Microsoftov operacijski sistem, a v svetu naprav Synology NAS označuje videonadzorno programsko opremo Surveillance Station 8.1. Nova različica se lahko pohvali z možnostjo inteligentnega preklapljanja med različnimi nivoji varovanja in z novimi funkcijami, kot so oddaljeno arhiviranje posnetkov, integracija blagajn in integracija kamer v interkom sistemih. Pričakovano nova različica omogoča hitrejše delovanje in prinaša celovitejšo rešitev za nadzor.

»Pri razvoju nove različice smo se osredotočili na izboljšanje zmogljivosti, ki sestavljajo celovito rešitev za nadzor za domače uporabnike in trgovine«, je izjavila Ruby Lin, produktna vodja pri Synology Inc. »Integracija POS sistemov in videa, kot tudi oddaljeno arhiviranje posnetkov, nastalih na oddaljenih lokacijah v hrambeni prostor na sedežu podjetja, zagotavlja uporabnikom celovitejšo rešitev za trgovska podjetja. Z novimi lastnostmi, ki, glede na lokacijo mobilne naprave, omogočajo samodejno preklapljanje med različnimi nivoji varnosti, in z integracijo kamer v interkom sistemih, Surveillance Station 8.1 prinaša domačim uporabnikom zelo priročno in varno izkušnjo nadzora. Dekoder grafičnega procesorja (GPU) uporabnikom tudi omogoča, da namesto centralnega procesorja izkoristijo vgrajene grafične kartice, s čimer dosežejo izjemno hitro delovanje klienta nadzorne postaje.«


Surveillance Station 8.1 prinaša vrsto novih funkcij, med drugim tudi:
Oddaljeno arhiviranje posnetkov: zasnovano je za reševanje težav, ki se pojavljajo v večini trgovskih verig, kjer imajo omejen hrambeni prostor v podružnicah. Uporabniki lahko prilagajajo čas snemanja in tipe dogodkov, ki sprožijo snemanje in ki se bodo shranili v centralni arhiv. Tako sistem izrablja hrambeni prostor na sedežu podjetja, čas prenosa posnetkov v arhiv pa lahko uporabnik nastavi tako, da zaseda pasovne širine, ki so na voljo in ne ovira običajnega delovanja omrežja.
POS integracija: trgovine lahko sedaj spremljajo transakcije z uporabo pripadajočih video posnetkov. Tako lahko preko intuitivnega vmesnika v arhivu poiščejo ustrezno transakcijo in hitro ter učinkovito rešijo morebitne konflikte. Uporabniki lahko tudi prilagodijo opozorila o nenavadnih transakcijah ali postavijo druga pravila za poslovanje z uporabo aplikacije Action Rule.
Integracija kamer v interkom sistemih2: kamere v interkomih ponujajo veliko možnosti – od video nadzora, zvonca, zaklepanja vrat, dvosmernega govora in še mnogo več. Poleg teh funkcij in iskanja po zgodovini posnetkov v Surveillance Stationu pa interkomi omogočajo še dvosmerni audio in enkratni ročni dostop preko programa DS cam. Tako boste lahko s svojimi obiskovalci komunicirali ne glede na to, kje ste.
Način Home (Doma): za domačo uporabo Surveillance Station 8.1 Beta zagotavlja dva različna načina nastavitev, odvisno od tega ali je uporabnik doma ali zdoma. Med različnima načinoma lahko preklaplja ročno, glede na urnik ali z uporabo programa Geofence. Ob preklopu na drug način nastavitev, sistem prilagodi urnike snemanja, nastavitve opozarjanja, profile predvajanja in aktivira posebna prednastavljena pravila.
Podpora za HTML5: za upravljanje programa Surveillance Station niste več omejeni na uporabo Surveillance Station odjemalca ali brskalnika Safari. S podporo za HTML5 sedaj lahko pregledujete videoposnetke tudi v brskalniku Chrome.
Pospeševanje z grafičnim procesorjem: pospeševanje GPU je sedaj podprto v Windows različici odjemalca Surveillance Station. Z nadgradnjo na Surveillance Station 8.1 beta in aktivacijo opcije GPU, lahko uporabnik uživa v ekstremno zmogljivem delovanju preko vgrajenih grafičnih kartic, ne da bi mu bilo treba kupovati dodatnih. Tako se izdatno zmanjša poraba glavnega procesorja naprave, predvajanje posnetkov pa je lepša izkušnja.

Za več informacij o Surveillance Station 8.1 obiščite www.synology.com/surveillance.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.