26. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Samozadostni Alcatel A7

1 min read

Podjetje Alcatel je na sejmu IFA v Berlinu predstavilo še en zanimiv mobilnik. Model A7 je namenjen uporabnikom, ki iščejo dolgo avtonomijo baterije. Ljubitelji narave, športniki, popotniki in drugi, ki so večkrat dlje časa stran od električnih vtičnic, so tisti uporabniki, ki bodo znali ceniti baterijo zmogljivosti 4000 mAh, ki v praksi zlahka zagotavlja dvodnevno rabo mobilnika. In to kljub dejstvu, da ima Alcatel A7 vgrajen kar 5,5-palčni zaslon ločljivosti 1080×1920 pik, osemjedrni procesor, 3 GB pomnilnika in 32 GB hrambe podatkov (komur to ni dovolj, lahko vstavi še microSD kartico do zmogljivosti 128 GB) ter zna komunicirati z mobilnimi omrežji LTE. V tem primeru v stanju pripravljenosti preživi do 570 ur, ob 2G-povezavi pa kar do 667 ur.

Vgrajena kamera s senzorjem ločljivosti 16 Mpik in dvojno bliskavico pozna tudi način HDR, zajem videa pa je omejen s polno visoko ločljivostjo 1080p in 30 sličicami na sekundo. Alcatel A7 ima že prednaloženi tudi aplikaciji za lepotičenje obraza v realnem času in Selfie Album.

Energijsko vzdržni telefon ima še eno odlično lastnost – dostopno ceno. Zanj trgovci želijo priporočenih 229,99€ ali manj!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.