19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Trpežna in nadpovprečno pametna moto x4

2 min read

Berlin in sejem IFA sta bila tudi primeren kraj za premierno predstavitev trpežnega, odpornega in nadpovprečno pametnega mobilnika moto x4. V zadnjih letih je družina telefonov moto x postala sinonim za najboljšo programsko opremo, ki je uporabnikom omogočila zares intuitivno uporabo naprave. Najnovejša različica moto x4 premore vse najnovejše Moto izkušnje in jih nadgrajuje z novimi programskimi funkcijami.

moto x4 ima vgrajeno pametno kamero, ki zmore bistveno več kot le zajemati slike. Funkcija Landmark Detection telefonu moto x4 prestavlja oko v svet, saj pozna okolico, zna skenirati poslovne vizitke in izdelati animirane posnetke selfijev (funkcija Face Filters). Kombinacija dveh hrbtnih kamer s senzorji ločljivosti 12MP in 8MP ter napredne programske opreme s tehnologijo Autofocus Pixel zagotavlja profesionalen zajem fotografij, prednja kamera s senzorjem ločljivosti 16MP pa premore nov način zajemanja fotografij ob nizki svetlobi ter novo funkcijo Panoramic Selfie, ki premika izdelavo selfijev na nov nivo, saj zajame v fotografijo širše ozadje.

Integracija storitve Amazon Alexa v moto x4 je poskrbela, da telefona za uporabo ni treba niti odkleniti. Brezžični zvočni sistem pa podpira sočasno povezavo kar do štirih zvočnih naprav preko povezave Bluetooth®.

Za praktično rabo skrbi funkcija Moto Key, ki olajša dostop do spletnih strani ali storitev, ki od uporabnika zahtevajo prijavo z geslom – tu zadostuje že prstni dotik, močno šifriranje pa skrbi, da so prijavni podatki uporabnika zaščiteni.

Vgrajena baterija zmogljivosti 3.000 mAh telefonu moto x4 zagotavlja izjemno avtonomijo delovanja. Telefon je dodatno zaščiten proti vdoru vode, saj ustreza standardu IP68 – uporabnika pa ščiti pred politjem, pljuski vode in lužami. Posebna 3D-oblikovana hrbtna ploščica v navezi z aluminijastim ohišjem in zaščitnim steklom Corning® Gorilla® Glass, ki prednjo in hrbtno stran ščiti pred praksami in drugimi poškodbami.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.