20. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Samsungov trojček monitorjev

1 min read

Ker se bo v naslednjih dneh na račun sejma IFA vsul plaz objav, so nekateri z njimi že pohiteli. Med njimi je tudi Samsung, ki bo v Berlinu obiskovalcem sejma potrošniške elektronike med drugim pokazal tri nove računalniške monitorje.

Novinci z modelnimi oznakami CH89, CH80 in SH85 premorejo vmesnik USB tipa C za brezhibno povezljivost sliko pa prikazujejo v ločljivostih ultra WQHD oziroma 3440×1440 pik (CH89), Full HD (CH80) in WQHD oziroma 2560×1440 pik (SH85). Gre za 34- in 27-palčne monitorje. Monitorji so nadvse vitki, saj so stranska in zgornji rob res tanki, modela CH89 in CH80 pa se lahko pohvalita še z ukrivljenim zaslonom. S poenostavitvijo uporabniškega menuja in nastavitev pa bodo uporabnikom še olajšali upravljanje. Uporabniki lahko dodatno prilagodijo svojo predstavitev vsebine prek programske opreme Samsung Easy Setting Box. V okviru intuitivnega vmesnika programa lahko izbirajo predloge deljenja in nastavitve optimizacije zaslona iz podrobne knjižnice ter izberejo svoje želene parametre gledanja.

Monitorji iz družin CH80 in SH85 vsebujejo tehnologijo Daisy Chain za priročno sodelovanje in delitev zaslona. Uporabniki lahko razširijo svoje trenutno namizje po posameznih monitorjih ali skupinah monitorjev prek ene povezave DP, za kar ni potrebna sinhronizacija z računalnikom ali drugo zunanjo napravo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.