Škatla, v kateri se bliska

FlashStation FS2017 je zmogljiv in skalabilen strežnik NAS, namenjen uporabi v večjih podjetjih. Z zmogljivostmi preko 90.000 IOPS pri naključnem zapisovanju 4k blokov je FS2017 idealna izbira za poslovna okolja, ki opravljajo analize velikih količin podatkov, video post-produkcijo, virtualizacijo in delajo z večjimi bazami podatkov, ki potrebujejo veliko število operacij v sekundi (IOPS) in hkrati nizke zakasnitvene čase (latenca).

Srce naprave FS2017 predstavlja 8-jedrni procesor Intel Xeon D s 16 GB DDR4 ECC RDIMM pomnilnika (ta je razširljiv do 128 GB). Vrhunska strojna oprema prinaša visoko zmogljivost in veliko mrežno prepustnost, tudi ob opravljanju večjega števila nalog hkrati in gostovanju večjega števila virtualnih naprav. Štirje gigabitni mrežni priključki omogočajo preprosto plug-and-play integracijo v obstoječa omrežja, ki temeljijo na razširjenih RJ45 priključkih, kar zagotavlja neprekinjeno dosegljivost omrežja. Z dvema vgrajenima 10GBase-T mrežnima vmesnikoma, ki podpirata dodatno priključitev 10GbE/25GbE/40GbE mrežnih kartic, lahko zahtevnejšim programom zagotovite potrebno pasovno širino za prenos velikih količin podatkov.

FS2017poganja DSM, Synologyjev nagrajeni operacijski sistem za strežnike NAS, z vgrajenim programom Snapshot Replication (pogoj je BTRFS), ki ustvari do 65.000 varnostnih kopij na zunanje strežnike. Vsebuje tudi rešitve za virtualizacijo, ki vključuje VMware, Citrix, Hyper-V in OpenStack integracijo. S podporo za Windows ACL, Windows AD in LDAP integracijo, predstavlja FS2017 izjemno zmogljivo rešitev NAS za katerokoli večje podjetje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.