19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Dosegljivi prestiž: Moto G⁵ in Moto G⁵ Plus

2 min read

Peta generacija telefonov Moto G uporabnikom omogoča, da pozabijo na kompromise glede sloga, zmogljivosti ali cene. V kovinsko ohišje odet telefon Moto G⁵ deluje tako dobro, kot je videti. Na voljo je v sivi ali zlati barvni kombinaciji. Vgrajena baterija zmogljivosti 2800 mAh omogoča celodnevno avtonomijo delovanja z enim polnjenjem. Hitri polnilec zmogljivosti 10 W v samo nekaj minutah polnjenja telefonu Moto G⁵, da dovolj energije za več ur pogovorov. Vgrajen osemjedrni procesor takta 1,4 GHz zagotavlja, da so aplikacije zelo odzivne, bralnik kartic pa skrbi za dodaten nivo varnosti ob uporabi telefona. Za fotografije, ki bodo na družbenih omrežjih videti odlično, poskrbi kamera ločljivosti 13 milijonov slikovnih pik s samodejnim ostrenjem.

Moto G⁵ Plus pa zmore vse našteto in še več. Vgrajen ima zmogljivejši procesor in bolj napredno kamero, zato postreže še z bolj brezkompromisno izkušnjo. Hkrati je kovinsko ohišje telefona tudi zelo trpežno. V telefon Moto G⁵ Plus vgrajena kamera premore tehnologijo Dual Autofocus Pixels, ki zna slediti izbranemu motivu, sistem ostrenja pa motiv izostri 60 % hitreje kot v predhodniku Moto G⁴ Plus. Izjemna zaslonka f/1.7 se odlično izkaže pri fotografiranju podnevi in ponoči.

Moto G⁵ Plus ima vgrajeno baterijo zmogljivosti 3000 mAh, ki prav tako nima težav z zagotavljanjem celodnevne avtonomije – 15 minut polnjenja pa zagotavlja kar 6 ur avtonomije. Model Moto G⁵ Plus ima vgrajen osemjedrni procesor takta 2,0 GHz, ki tekoče predvaja video posnetke ter pretočne spletne vsebine in poganja igre. Povezuje se v omrežja 4G LTE. Za pristno Moto izkušnjo poskrbi tudi zaslon z uporabnikovemu okusu prilagojenim prikazom obvestil. Pri navigaciji po odličnem zaslonu si uporabnik lahko pomaga tudi z uporabo bralnika prstnih odtisov. Telefon ima vgrajenega tudi digitalnega pomočnika Google Assistant, kateremu lahko uporabnik narekuje sporočila, pozna pa tudi različne ukaze za klice, brskanje po spletu in druga vsakodnevna opravila.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.