Prihaja Softnet mobil

V Sloveniji se bo v kratkem ponudba mobilnih telekomunikacij še povečala. Na tržišče prihaja še sedmi ponudnik mobilne telefonije. Tudi ta bo po vzoru zadnjih let t. i. virtualni ponudnik mobilnih storitev, gostoval pa bo v omrežju Telekoma Slovenije. Softnet mobil bo ciljal predvsem na poslovne uporabnike. Konkretne pakete storitev za fizične in poslovne uporabnike bo podjetje predstavilo prvega februarja. Poudarek bo na celoviti ponudbi storitev za podjetja.

Za vlogo ponudnika mobilnih telekomunikacij so se odločili, ker želijo podjetjem in organizacijam vseh velikosti zagotavljati celovite TK-storitve – mobilni del tako dopolnjuje fiksnega, na obeh pa podjetje zagotavlja govorne, video ter podatkovne storitve. Softnet vsakemu podjetju opravi tudi integracijo vseh storitev in poskrbi za optimizacijo telekomunikacijskih stroškov.

»V času, ko vsi napovedujejo zmanjšanje števila operaterjev mobilne telefonije, smo se odločili za drugačen korak. Imamo smele načrte za prihodnost. Ponudbo storitev smo oblikovali celovito, ciljamo na to, da lahko tako mala kot tudi velika podjetja z rabo naših telekomunikacijskih storitev občutno zmanjšajo stroške poslovanja in povečajo produktivnost zaposlenih,« je povedal Andrej Boštjančič, direktor podjetja Softnet.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.