20. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

V Telekomu Slovenije so nadgradili mobilno aplikacijo Daljinec+. Ta SiOL-ovim naročnikom stpritev IP-televizije pomaga izbrati najboljše vsebine za ogled na SiOL TV in na TViN-u, in sicer tako, da aplikacija odslej zagotavlja še bolj natančno spremljanje gledanosti TV-oddaj v živo, obenem pa ponuja še lažji dostop do vsebin. Predstavitev TV-vsebin je po novem obogatena s fotogalerijami ter zunanjimi povezavami na ocene filmov in družbena omrežja.

Glede na navade posameznega uporabnika mu mobilna aplikacija Daljinec+ predlaga najprimernejše vsebine, poleg tega pa izpostavlja tudi najbolj aktualne vsebine iz celotne programske sheme SiOL TV. Z dodanimi naprednimi funkcijami in funkcijami fizičnega daljinca lahko tako uporabniki izbirajo vsebine in si jih ogledajo takrat, ko želijo.
daljinec
Daljinec+ je torej uporabnikom v pomoč pri izbiri, kaj si lahko v določenem trenutku ogledajo, in sicer tako v živo kot z možnostjo Ogled nazaj. Ob tem mobilna aplikacija ponuja informacijo, katerih dvajset TV-programov je v danem trenutku najbolj gledanih, vključno s trendom njihove gledanosti, omogoča pa tudi pregled najbolj gledanih vsebin, ki so jih naročniki SiOL TV spremljali s pomočjo možnosti Ogled nazaj in vsebin na zahtevo. Za TV-vsebine, ki potekajo v živo, je odslej na voljo možnost »Predvajaj od začetka«.

Uporabniki sami nastavijo tudi prvo stran aplikacije (funkcija »Uredi bližnjice«), na voljo pa imajo še nov iskalnik po vsebinah. Prav tako si lahko nastavijo osebni filter za TV-spored, dostop do Moj TV pa na enem mestu omogoča pregled vseh bližnjic, ki se sicer nahajajo na BOX-u. Za večjo preglednost so odslej vsi deli in sezone serij zbrane na enem mestu, bližnjica do vseh sezon posamezne serije pa je na voljo ob vsaki izbrani epizodi. Da lahko uporabniki čim bolj izkoristijo prednosti aplikacije Daljinec+, so jim na voljo kratka navodila za uporabo aplikacije.

Mobilna aplikacija Daljinec+ je brezplačna, uporabniki pa si jo lahko na mobilno napravo prenesejo s spletne trgovine Google Play (za naprave Android) ali Apple Store (za naprave iOS).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.