25. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Poligon? Ne, Polegon!

1 min read

Skupinska izobraževanja so navadno dolgočasna. V zadnjih letih so podjetja želela monotonijo razbiti z različnimi t. i. skupinskimi vadbami (ang. teambuildingi), tudi takšnimi v raznih adrenalinskih parkih.
polegon-1
Kamenko Kesar, znani slovenski PR-ovec, pa je prišel na zanimivo idejo in jo seveda tudi uresničil. Polegon® Team building je ekipna naloga sestavljanja kock LEGO, ki poudarja ekipni duh – če želimo zgraditi ekipo, v kateri si člani zaupajo, znajo med sabo komunicirati, se odločati, načrtovati in doseči zastavljene cilje, moramo vaditi.
polegon-3
“Vodstva podjetij so postala zadržana do team buildingov, ker ne prinašajo učinka, ki ga ime nosi s sabo – grajenje ekipe. To je izziv, ki ga uspešno rešuje Polegon®. Vsi zaposleni obvladajo igro z LEGO kockami in se lahko skozi igro osredotočijo na načrtovanje, procese, končni rezultat in učinkovito skupno delo. Naša naloga je, da jih pravilno usmerjamo in da skozi igro zaposleni na lastni koži čutijo, kaj pomeni delati učinkovito in uspešno. Ob tem pa se še zabavajo, kar je dokazano, da izboljšuje proces učenja in na koncu tudi produktivnost ekipe kot tudi posameznika,” razlaga Kesar.
polegon-2
Testne ekipe in prvi naročniki so bojda navdušeni – poročam, ko preizkusim.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.