25. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Neredomrzni roboti

1 min read

Čiščenje res ni najprijetnejše opravilo v življenju posameznika. Z veseljem bi ga zaupal robotu. Ali več njim. Denimo majhnim čistilnim strojem iRobot. Nova družina z oznako 8 se namreč ponaša z izjemno učinkovitostjo in hkrati cenovno dostopnostjo.
irobot-roomba-876_2 irobot-roomba-866_1
Serijo 800 sestavljajo trije modeli, ki se ponašajo z revolucionarno tehnologijo čiščenja AeroForce. Učinkovitost čiščenja od predhodnih modelov je tako večja za polovico. Do 5x večjo moč sesanja od predhodnih modelov dopolnjujejo tudi nove gumijaste krtače z vodilnim utorom, ki učinkovito zbirajo prah, grobo in fino umazanijo z vseh vrst tal in preprog. Kljub svoji učinkovitosti pa ne zahtevajo veliko vzdrževanja. Delujejo tiho in imajo novo, xLife baterijo z dvakrat daljšo življensko dobo ter polnilno postajo z vgrajenim vmesnikom.irobot-roomba-886_2

iRobot Roomba 886 je robotski vakumski sesalnik visoke tehnologije iz serije 800, ki zna uporabljati tudi navidezne svetilnike, s pomočjo katerih lahko posesamo še večjo površino in več sob hkrati. Model iRobot Roomba 876 pa je edini med sesalniki serije 800, ki ima v paketu dodan nov navidezni zid Virtual Wall z dvojnim delovanjem. Z njimi svojega robota zadržite v sobah, ki jih želite očiščene in mu preprečite vstop v sobe, v katerih čiščenja ne potrebujete. Poleg tega pa lahko Virtual Wall okoli predmetov, ki jih želimo zaščititi, ustvari navidezni krog.

irobot_dotik

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.