24. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

SiOL-ovih 360°

2 min read

Telekom Slovenije oziroma njegova storitev SiOL TV ima nov vmesnik. Ta uporabniku omogoča enostaven in hiter pregled filmov, otroških vsebin ter dokumentarnih in športnih oddaj po tematskih sklopih v t. i. 360-stopinjskem pogledu. Tematski sklopi omogočajo pregled vseh vsebin TV-sporeda, ki so v danem trenutku na voljo za določeno žanrsko razporeditev. TV-vsebine 360° na enem mestu omogočajo ogled vseh tovrstnih vsebin s sporeda SiOL TV, in sicer tako TV-programov, predvajanih v živo, kot tudi z možnostjo Ogleda nazaj (do 7 dni). Vsebine so zbrane v glavnem meniju SiOL TV v sklopu MOJ TV, na voljo pa je tudi neposreden dostop do posameznega sklopa prek določenih programskih mest.
tv-vsebine-360
Naročnikom SiOL TV je pregled aktualnih filmov na voljo v sklopu Filmi 360° na programskem mestu 200. Za lažjo odločitev, kateri film izbrati, so jim v pomoč ocene filmov, ki jih zagotavlja spletna podatkovna baza IMDB. Dokumentarne oddaje 360° so na voljo na programske mestu 100, pri čemer so za lažjo sledljivost jasno označene sezone in deli serij. Priljubljeni vsebinski sklop Šport 360° je uporabnikom na voljo na programskem mestu 500, v sklopu Otroške vsebine 360° na programskem mestu 400 pa so zbrane izbor najbolj priljubljene risanke in oddaje za otroke.

Na ta način SiOL TV svojim naročnikom nudi hiter in priročen pregled aktualnih in najbolj priljubljenih TV-vsebin. Pri tem je na voljo tudi storitev Ogled nazaj, ki je vključena v vse novejše pakete SiOL TV, med drugim tudi v vse pakete TopTrio. Storitev Ogled nazaj sicer mesečno uporablja že več kot 70 odstotkov naročnikov SiOL TV, dnevno pa praktično vsak drugi. Ob tem imajo naročniki SiOL TV na voljo tudi dostop do osmih videotek (DKino, Pickbox, HBO OD, HBO GO, VOYO, Minimax+, Dajmedol in Dajmedol+), ki skupno nudijo več kot 10.000 vsebin na zahtevo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.