18. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Canon Pro dan 2016

1 min read

Canon Adria je na kartodromu Raceland v Krškem na moto-fotografskem dogodku uradno predstavil najnovejši dodatek v Canonovi legendarni družini EOS 5D – EOS 5D Mark IV. Svoje izkušnje z delom z njim je predstavil slovenski fotograf Miro Majcen, Samo Vidic, Canon Explorer, ter hrvaška fotografa Darko Mihalić in Stephan Bednaić pa so predstavili še druge Canonove novosti ter svetovali pri fotografiranju akcije v živo. Za pestre fotografske motive so na kartodromu poskrbeli kaskaderji na motorjih in »drifterji« v avtomobilih.

canon-dan-7 canon-dan-3 canon-dan-2 canon-dan-1

»Canon že več kot 70 let zagotavlja vrhunske tehnologije za upodabljanje. Fotografija dosega vse večjo priljubljenost, zato še nikoli ni bilo bolj razburljivo delovati na področju upodabljanja, kot je danes,« je povedal Goran Sretenoski, direktor podjetja Canon Adria. »Z naprednimi tehnologijami in inovacijami premikamo meje mogočega ter tako ljubiteljskim kot profesionalnim fotografom omogočamo, da iz svojih fotografij dobijo najboljše. In temu bomo zavezani tudi v prihodnje.«canon-dan-4canon-dan-5

Udeleženci dogodka so lahko poleg ostale fotografske opreme preizkusili tudi težko pričakovani EOS 5D Mark IV, ki je bil predstavljen konec letošnjega avgusta. Najbolj vsestranski model EOS doslej odlikujejo tipalo CMOS polnega formata z ločljivostjo 30,4 milijona točk z velikim razponom osvetlitve, fotografiranje s hitrostjo 7 slik na sekundo, notranje snemanje filmov 4K ter vgrajena brezžična povezava in GPS. Fotoaparat združuje hitrost in ločljivost z odlično zmogljivostjo v pogojih z manj svetlobe in zmogljivostjo snemanja filmov.

canon-dan-6

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.