Domača DevOps konferenca že oktobra

Prva konferenca, namenjena preizkuševalcem programske opreme in programske kode, bo sredi oktobra v Ljubljani. Mednarodno konferenco za DevOps in testiranje programske opreme. Konferenca Quest for Quality bo potekala med 13. in 14. oktobrom v Cankarjevem domu. Dvodnevni dogodek za skupnost preizkuševalcev programske opreme bo predvidoma pritegnil več kot 200 inženirjev in vodij kakovosti, direktorjev kakovosti in drugih ključnih panožnih strokovnjakov iz regije Adriatik, nemško govorečih območij, Irske in Velike Britanije. Dogodek namreč predstavlja edinstveno priložnost za posameznike, zaposlene na področjih testiranja same programske kode, varnosti in kakovosti programske opreme, da izmenjajo mnenja, prikažejo svoje projekte in ostanejo na tekočem z novostmi v panogi.
DevOps in testiranje 2
Konferenca Quest for Quality za DevOps in testiranje programske opreme bo pokrivala širok nabor tem, ki vključujejo agilne metode v preizkušanju, koncepte DevOps, avtomatizacijo preizkušanja, zagotavljanje kakovosti in varnost. Pisan nabor predavateljev bo na odru Cankarjevega doma predstavil svoje poznavanje panoge, spregovoril o najnovejših inovacijah in trendih ter skupnost preizkuševalcev popeljal v ne tako zelo oddaljeno prihodnost.
DevOps in testiranje
Na konferenci bo potekala tudi okrogla miza z naslovom Kako zagotoviti visoko kakovost pri projektih digitalne preobrazbe. Višjim vodilnim zaposlenim bo ta pogovor omogočil, da se osebno srečajo in spregovorijo o tekočih temah, izzivih, strategijah in priložnostih. Cilj dogodka Quest for Quality je povezati skupnost preizkuševalcev programske opreme, zaradi česar bo konferenca vključevala tudi dogodek za mreženje v Klubu CD. Poleg tega konferenca strokovnjakom s področja informacijskih tehnologij daje možnost, da vzpostavijo nove poslovne stike in ustvarijo nova partnerstva.

Prijave na konferenco so že možne preko spletne strani www.questforquality.eu, kjer je na voljo tudi več podrobnosti glede samega programa konference in predavateljev. Popust za zgodnjo prijavo udeležencev pa bo na voljo do 23. septembra.

Testing Conference Ljubljana_static baner 970x250px SLO

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.