19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Moto Z Play in dodatki za Evropejce

1 min read

Na razstavnem prostoru podjetja Lenovo na sejmu IFA so precej pozornosti plenili tudi izdelki blagovne znamke Motorola, ki je pristala v rokah kitajskega giganta.
Moto_Z_Play
Evropske potrošnike nagovarja predvsem pametni telefon Moto Z Play s 5,5-palčnim zaslonom polne visoke ločljivosti in izjemno vzdržljivostjo. Baterija zmogljivosti več kot 3500 mAh naj bi mu zagotavljala do 50 ur avtonomije in to ob dejstvu, da se na strojnih komponentah ni bistveno varčevalo.

Moto Z Play poganja osemjedrni procesor Qualcomm Snapdragon 625, premore 3 GB delovnega pomnilnika in prednjo kamero s kar 16 megapikami – za vse navdušence nad samoportretiranjem.
Moto_Z_Play_2
Veliko zanimivih in navdušenih pogledov so plenili tudi dodatki Moto Mods. Gre za platformo, s katero Lenovo spodbuja razvijalce h kreativnemu ustvarjanju idealnih dodatkov za pametne telefone. Največ pozornosti na sejmu IFA 2016 je bil vsekakor deležen dodatek Hasselblad True Zoom Moto Mod, ki telefon Moto Z spremeni v pravcati fotoaparat. Premore namreč objektiv, skladen z goriščno razdaljno 25-250 mm (v 35mm formatu) ter radodarno 10-kratno optično povečavo. Le zaslonko so morali žrtvovati (f/3.5 do f/6.5). Bo pa bržkone redka izbira zaradi cene, saj bodo za premijski dodatek želeli kar 299 evrov.Moto Z Hasselblad

Med bolj zanimivimi dodatki velja omeniti še Moto Insta-share projector – to mini projektorček, ki presenetljivo dobro opravi svoje delo, saj sliko prikaže na diagonali do 70 palcev.

Moto Insta-share projectorMoto Insta-share projector 2

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.