25. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Lenovo je na letošnjem sejmu IFA streljal iz skoraj vseh topov. Poslovnim uporabnikom namenja  hibridno napravo Miix 510, ki je lahko 12,2-palčna tablica ali pa poslovni prenosnik. V svojem bistvu je Miix 510 zmogljiva tablica, a enostavno namestljiva in odstranljiva tipkovnica jo hipoma spremeni v zmogljiv prenosnik, opremljen s procesorjem Intel Core i7. Piko na i postavi aktivno digitalno pero, tanka in lahka hibridna naprava pa ima vgrajeno baterijo, ki ji zagotavlja do 7,5 ur avtonomije.
Miix_510_12Inch_Go_anywhere_productivity
Lenovo Miix 510 prepriča že s svojim videzom, oblikovalci so se posvetili pozornostim. Uporabnik najprej opazi hrbtne tečaje, sestavljene iz 280 delcev iz nerjavečega jekla, ki napravi omogočajo zasuk zaslona do 150 stopinj, zato udobje pri uporabi ni vprašljivo. V napravi Miix 510 je prednameščen operacijski sistem Windows 10 in vrsta orodij za produktivno delo, od urejevalnika besedil, aplikacij za analizo podatkov itd. V kombinaciji z na dotik občutljivim zaslonom, osvetljeno tipkovnico ter digitalnim peresom z novo tehnologijo Windows Ink lahko uporabnik nadvse enostavno ustvarja opombe, riše, skicira, tipka, skratka počne karkoli produktivnega. Izboljšana tipkovnica zagotavlja še bolj naravno izkušnjo ob dolgotrajnejšem tipkanju.
Miix 510 Detachable with Multiple Angles on Integrated KickstandMiix 510 detachable with integrated kickstand (in black)
12,2-palčni zaslon je občutljiv na dotik in uporabniku dodatno olajša brskanje po spletu, obisk družabnih omrežij, branje e-knjig, ogled filmov … Hrambi večpredstavnostnih in drugih vsebin je namenjen pogon PCIe SSD do kapacitete 1 TB. Miix 510 se izkaže tudi na področju povezljivosti, saj poleg brezžičnih povezav Wi-Fi in Bluetooth obvlada tudi povezovanje v mobilna omrežja LTE.

Miix_510_12Inch_Black_Productivity_always_on_charging Miix_510_lifestyle_Stay_productive_Active_Pen  Miix_510_lifestyle_snap_photo Miix_510_lifestyle_Productive_Photoshop Miix_510_lifestyle_easy_to_type_stay_productive Miix_510_lifestyle_time_to_relax_Active_Pen

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.