20. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Yoga 910 – res vitek prenosnik

2 min read

Najnovejši ultratanki prenosnik največjega proizvajalca računalnikov na svetu je debel vsega 14,3 mm, hkrati pa sodi tudi med najbolj zmogljive, saj je lahko opremljen s procesorjem Intel Core i7 sedme generacije. Večina uporabnikov prenosnikov Lenovo Yoga je te uporabljala kot platformo za delo in digitalno zabavo. Sedaj lahko pri modelu Yoga 910 izbirajo med zaslonoma ločljivosti 4K ali Full HD, v obeh primerih pa dobijo skoraj brezrobi zaslon (debelina strani je vsega 5 mm), 10 odstotkov več delovne površine ter 14 odstotkov višjo gostoto pik v primerjavi s predhodnim modelom. Zaslona z diagonalo 13,9 palca se lahko pohvalita s še bolj ostro sliko ter 100-odstotno pokritostjo barvnega spektra sRGB, zato je ogled filmov ali fotografij na njiju užitek. Za kakovostno predvajanje glasbe na prenosniku Yoga 910 skrbi tehnologija Dolby Audio Premium. Baterija zagotavlja do 15,5 ur avtonomije delovanja, zato uporabnikom ni treba skrbeti za to, da imajo polnilec vedno s seboj.

Yoga 910 convertible fingerprint reader in gold

Uporabniki so si želeli tudi bolj privlačnih načinov prijave v računalnik, zato je Lenovo prenosnik Yoga 910 opremil z naprednim bralnikom prstnih odtisov. Ta podpira tehnologijo Windows Hello, s pomočjo katere se uporabnik z dotikom prsta lahko prijavi v računalnik, rešitev Lenovo App Explorer pa možnost prijave brez vnosa gesla, le z dotikom prsta, podaljša do priljubljenih aplikacij, kot so Skype, Facebook, Netflix in druge.
Yoga_910_Silver_Stand_out_from_the_crowdYoga_910_lifestyle_4K_Edgeless_display
Pridih luksuza izraža že iz enega kosa kovine izdelano ohišje, ki je na voljo v zlati Champagne Gold, srebrni Platinum Silver ali sivi Gunmetal barvi. Ohišje ohranja posebne tečaje, ki omogočajo popoln zasuk zaslona in spominjajo na pas zapestne ure. Uporabniki lahko prenosnik uporabljajo na več načinov – tudi kot tablico. Preklop med načini prenosnika, šotora, stojala in tablice je še lažji in natančnejši. V kombinaciji z elegantno miško Yoga mouse (na voljo za doplačilo), ki lahko deluje tudi kot daljinski upravljalec, Yoga 910 predstavlja visoko zmogljiv, prenosljiv, vsestranski tanek in stilski prenosnik.

Yoga 910 multimode convertible in silver

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.